Gemeubileerde expatwoningen

Wilt u een expatwoning volledig gemeubileerd inrichten? Dan zijn wooncomfort en een stijlvolle inrichting vaak de belangrijkste eisen van de expat. Novion kan in alles voorzien. Van alle benodigde trendy meubels tot praktische zaken als een stofzuiger en bestek.

TOT IN DE PUNTJES

Expats verblijven vaak tijdelijk waardoor u hen direct een thuis wilt bieden. De gehele inrichting van een expatwoning moet dus tot in de puntjes verzorgd zijn. Hoe meer aandacht we besteden aan de woninginrichting, des te groter de kans dat uw expatwoning sneller verhuurd wordt aan een expat.

Van de basismeubelen zoals een tafel, bank en stoelen, tot een compleet interieur met verlichting en woonaccessoires. Novion kan u van A tot Z ontzorgen op dit gebied. Ook het ophangen van gordijnen, plaatsen van verlichting en het installeren van de overige meubels behoort tot de mogelijkheden. Neem hierover contact met ons op voor meer informatie. In onze overzichtelijke webshop kunt u ook zelf uw interieur samenstellen. Wij garanderen eerlijke prijzen en een korte levertijd.

Meubels expats

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

UITZONDERLIJKE HUURDER?

Er is niets wat we niet hebben voor gemeubileerde expatwoningen. En anders regelen we dat we het krijgen. Expats kunnen behoorlijk uiteenlopende wensen hebben. Van zakenmensen tot aan profvoetballers, iedereen heeft andere wensen. Voor ieder type huurder of prijsklasse kunnen wij een inrichting samenstellen. Gelukkig voor u hoeft dat niet duur te zijn, hiervoor heeft Novion namelijk passende betaalbare oplossingen waarbij een luxe uitstraling wel behouden blijft ondanks de lage prijzen.

Luxe inrichting

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen voor een uitzonderlijke huurder? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

WERKWIJZE

Wilt u graag uw complete expatwoning inrichten? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. We bepalen samen de sfeer en kwaliteitseisen zodat we vervolgens de inventaris kunnen samenstellen. Zo komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Nadat u uw opdracht bevestigd aan ons, plannen wij met u een afspraak in om de inventaris in uw expatwoning te leveren en te installeren.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor gemeubileerde expatwoningen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.