Horeca en hospitality

Hotels staan garant voor luxe en comfort. Bij hostels is dat ook belangrijk maar het moet vooral duurzaam en betaalbaar zijn. In de horeca kan de uitstraling heel divers zijn…

Juist op het gebied van diversiteit zijn de Novion Projectinrichters sterk. Gaat u een Bed & Breakfast beginnen en heeft u daar inventaris voor nodig? Of is uw jeugdherberg/hostel toe aan een renovatie? Of wilt u een hotel compleet inrichten of alleen de hotelkamers van uw hotel vernieuwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken met u mee en bedenken graag oplossingen waar u nog niet aan had gedacht.

Op deze pagina vindt u meer informatie over het inrichten van:

  • Bed & Breakfast
  • Hostels en groepsaccommodaties
  • Hotels
  • Horeca

Offerte op maat

Speciale wensen? Geen probleem!

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

BED & BREAKFAST INRICHTING

Op zoek naar inrichting voor een vakantiewoning, een expatwoning of een nieuwe bed & breakfastlocatie? Vaak komt het op hetzelfde neer. U wilt namelijk dat uw gasten zich thuis voelen. Met trendy meubilair en het juiste comfort weet u zeker dat uw gasten zich prettig voelen tijdens hun verblijf. Aangezien Novion zowel de particuliere markt bedient als de zakelijke op het gebied van wonen en slapen, weten wij precies wat er wordt gevraagd om de juiste sfeer te creëren. Met merken als Lifa-Living, Sleepmed en andere hoogwaardige maar betaalbare merken kunt u voor een prima totaalprijs uw hele inrichting van een bed & breakfast aan ons uitbesteden. Waarom zou u nog verder zoeken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Novion bedden

Boxsprings, matrassen, beddengoed & meer!

Bekijk in onze webshop alle artikelen voor in een bed & breakfast. Neem contact met ons op voor meer informatie.

HOSTELS EN GROEPSACCOMMODATIES

Is uw inventaris gedateerd? Niet hufterproof genoeg voor uw gasten? Geen probleem! In ons assortiment vindt u stoere hufterproof stalen (stapel)bedden, betaalbare boxsprings en degelijke tafels en stoelen. Daarmee geeft u uw uitstraling niet alleen een boost maar ook het comfort van uw gasten. Met name onze industriële stapelbedden, lockerkasten en tafels zijn hiervoor zeer geschikt.

Hostel bedden
Hotelkamer inrichting

HOTELS

Voor u als hotelmanager is het natuurlijk belangrijk om hoge kwaliteit hotelinrichting te kiezen. In de ontwerpfase is het dan ook belangrijk om met een partner op te schieten die verder meedenkt dan alleen de producten. Novion vindt dat hotelinrichting meer is dan alleen de juiste keuze voor inventaris. Het draait om de juiste klantbeleving en dat begint al bij uw entree. Het gaat niet alleen om comfort maar ook om de identiteit van uw hotel. U wilt uitblinken door een eigen stijl hotelinrichting te kiezen. Hierbij kunnen de Novion Projectontwerpers met u meedenken en ontwerpen.

HORECA

Een trendy eetcafé, een restaurant met een industriële look of een ander (nieuw) concept inrichten? Wij werken graag met u samen naar een eindresultaat waarin uw personeel kan schitteren. De Novion Projectontwerpers kunnen met u meedenken om het concept (in)richting te geven. U kunt ons inschakelen om mee te denken, enkel als leverancier van inventaris of voor het gehele project van A tot Z. Laten we beginnen met een kop koffie!

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we tijdens een vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.