Huisvesting van arbeidsmigranten

Huisvesting van arbeidsmigranten kenmerkt zich door inventaris dat intensief gebruikt wordt. Daarvoor heeft u hufterproof en betaalbaar meubilair nodig maar dat wilt u het liefst in stijl en met een zo hoog mogelijk comfort.

SNELLE OPLOSSINGEN

Als exploitant of verhuurder van huisvesting van arbeidsmigranten bent u op zoek naar snelle oplossingen voor de inrichting. Novion heeft jarenlange ervaring met het inrichten van huisvesting voor arbeidsmigranten. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen, bieden we inventaris tegen lage prijzen en zijn we in staat om met u mee te denken. Op die manier kunnen wij u compleet ontzorgen.

Novion is aangesloten bij Expertisecentrum Flexwonen.

huisvesting van arbeidsmigranten

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

HUFTERPROOF INVENTARIS VOOR HUISVESTING VAN ARBEIDSMIGRANTEN

Wij weten als geen ander hoe intensief de inventaris bij huisvesting van arbeidsmigranten gebruikt wordt. Bovendien worden de kwaliteitseisen steeds hoger. Daarom hanteren wij altijd onze ‘hufterproof-norm’. We houden rekening met intensief gebruik waarbij het woongenot geborgd moet blijven. Arbeidsmigranten maken lange dagen en verrichten zwaar werk. Woongenot is dan ook een zeer belangrijk aspect van uw huisvesting. Gelukkig voor u hoeft dat niet duur te zijn, hiervoor heeft Novion namelijk passende betaalbare oplossingen.

Stalen bedden

Uniek aanbod in stalen (stapel)bedden

Bekijk in onze webshop de unieke hufterproof stalen stapelbedden. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we tijdens een vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.