Inventaris voor studentenhuisvesting

De inrichting van studentenhuisvesting wordt steeds sfeervoller en van hoogwaardige kwaliteit. Studentenhuizen met compleet ingerichte kamers zijn populair. Mede doordat lege (kantoor)gebouwen herbestemd worden.

STUDENTENHUISVESTING

Als verhuurder van huisvesting voor studenten bent u op zoek naar snelle oplossingen voor de inrichting. Novion heeft veel ervaring met het inrichten van studentenhuisvesting. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen, bieden we inventaris tegen lage prijzen en zijn we in staat om met u mee te denken. Op die manier kunnen wij u compleet ontzorgen.

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

HUFTERPROOF

Wij weten als geen ander hoe intensief de inventaris voor studenten gebruikt wordt. Studentencomplexen staan bovendien bekend om veel gezelligheid. Dat gaat vaak gepaard met een hoop risico’s voor de inventaris. Daarnaast worden de kwaliteitseisen steeds hoger. Daarom hanteren wij altijd onze ‘hufterproof-norm’. We houden rekening met intensief gebruik waarbij het woongenot geborgd moet blijven. Gelukkig voor u hoeft dat niet duur te zijn, hiervoor heeft Novion namelijk passende betaalbare oplossingen.

Sterke boxsprings

Luxe maar betaalbaar!

Bekijk in onze webshop een selectie van sterke boxsprings. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.