Inventaris voor zorgaccommodaties

Zorgboerderijen, woongroepen en andere zorgaccommodaties hebben andere vereisten dan in bijvoorbeeld de recreatiesector. Hygiëne en duurzaamheid staan hoog in het vaandel als het gaat om de inventaris voor zorgaccommodaties.

EXTRA ZORG AAN BESTEDEN

Het klinkt wellicht als een open deur maar aan het samenstellen van de juiste inventaris voor zorgaccommodaties moet u extra zorg besteden. Denk hierbij goed aan hygiëne, ergonomie en duurzaamheid. Maar ook aan warmte. Cliënten of patiënten moeten zich namelijk op hun gemak voelen. Wij verzorgen de complete inrichting, vanaf het ontwerp tot en met de realisatie.

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

MEUBILAIR VOOR WACHTRUIMTE, SPREEKRUIMTE EN ONTVANGSTRUIMTE

Heeft u een tandartspraktijk, huisartsenpraktijk of bijvoorbeeld een praktijk voor fysiotherapie? Dan wilt u graag dat men zich direct op hun gemak voelt zodra ze ontvangen wonen. Van de receptie tot aan de behandelruimte en wachtruimte. Een huiselijke sfeer draagt namelijk bij aan de tevredenheid. Novion heeft talloze artikelen in het assortiment die voor die huiselijke sfeer kunnen zorgen. Ook werken wij samen met leveranciers die gespecialiseerd zijn in de zorgsector.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.