Kantoorinrichting

Kantoorinrichting is een breed begrip. Binnen ons assortiment vindt u zowel luxe kantoormeubilair als betaalbare oplossingen. Voor iedere prijsklasse kunnen wij dus werkplekken creëren die bijdragen aan een optimale werkomgeving.

VISIE OP KANTOORINRICHTING

U wilt uw medewerkers graag een werkomgeving bieden die inspireert, motiveert en ergonomisch verantwoord is. En dat in een stijl van deze tijd. Wij geloven dan ook dat kantoorinrichting meer is dan alleen het meubilair van werkplekken. Het gaat om de totale beleving van de werkruimtes. Iedere ruimte draagt bij aan die beleving. Van de personeelskamer tot aan de directiekamer. Als uw kantoorinrichting uw medewerkers inspireert dan werken zij efficiënter en voelen zij zich prettiger.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

CREËREN VAN WERKPLEKKEN OF WERKRUIMTE?

In een kantoor worden vaak talloze werkplekken gecreëerd. In sommige gebouwen zijn het zelfs kleine aparte ruimtes. Deze werkplekken kunnen uw werknemers benauwen, het stimuleert hen niet. Daarom geloven wij in het creëren van werkruimtes. Grotere ruimtes bevorderen de samenwerking en geven meer lucht, letterlijk en figuurlijk. Novion denkt hierover graag met u mee. Ook als het gaat om de indeling van ruimtes van uw kantoor op bouwtechnisch gebied.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.