Over Novion Projectinrichting

Novion Projectinrichting ontzorgt u bij het inrichten van kleine woonruimtes voor bijvoorbeeld expatwoningen tot grote accommodaties zoals recreatieparken. Bij projectinrichting denken de Novion Projectinrichters een stap verder na dan alleen de inventaris. We denken graag met u mee over de leefruimte, het woongenot en de duurzaamheid.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Offerte op maat

Neem contact met ons op

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

NOVION WEBSHOP

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

www.novion.nl

Stel zelf uw inrichting samen

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Wij werken namelijk samen met een groot aantal leveranciers wereldwijd. We vinden dan ook dat alles mogelijk moet zijn!

Neem contact op

Meer weten over onze diensten of artikelen uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

info@novion.nl
Mail
info@novion.nl
0481 745 599
Bellen
0481 745 599
Stationsstraat 26, Elst
Adres
Stationsstraat 26, Elst