Recreatieparken en vakantiewoningen

Gasten van uw recreatiepark of vakantiewoning willen een vakantiegevoel beleven. Comfort, sfeer en kwaliteit is dan belangrijk. Wel zo fijn als dat ook nog eens betaalbaar is.

INRICHTING VOOR RECREATIEPARKEN

De inrichting van een recreatiepark of vakantiewoning moet voor gasten als thuis voelen, maar dan net in een andere stijl en comfort. Zo kijken de Novion Projectinrichters naar interieur voor de recreatiebranche.

Comfortabel voelen is een voorwaarde voor een geslaagde vakantie of weekend weg. Om dat te verwezenlijken is passend meubilair van cruciaal belang. Daarom richten wij vakantiewoningen in met duurzame meubelen die helemaal in de stijl van deze tijd passen. Zo dragen wij graag een steentje bij aan de beleving van uw gasten.

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Speciale wensen? Geen probleem!

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

MAAK HET VERSCHIL

Naast alle grote meubels zoals boxsprings, banken en stoelen, zijn wij van mening dat u het verschil kunt maken met de juiste aankleding. Als u hier aandacht aan besteedt dan waarderen uw gasten dat zonder enige twijfel. Ook in de categorie accessoires kunnen wij u ontzorgen. De Novion Projectontwerpers voegen net die details toe die het verschil maken.

Accessoires

Voeg details toe aan een woning!

Bekijk in onze webshop met welke accessoires je al snel meer sfeer creëert. Wil je advies op dit gebied? Neem dan contact met ons op.

DUURZAAM

Inrichtingen van recreatieparken en vakantiewoningen moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarom hanteren wij altijd onze ‘hufterproof-norm’. We houden rekening met intensief gebruik. U zit niet te wachten op allerlei reparaties of meubilair dat vervangen moet worden. Duurzaamheid is voor ons dus één van de belangrijkste eisen aan ons assortiment.

WERKWIJZE

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.