Schoolmeubelen

Schoolmeubelen zijn belangrijk voor een goede leeromgeving voor kinderen. In een inspirerende omgeving kunnen zij beter concentreren, spelen én leren.

TRENDY EN SOLIDE

In het onderwijs moet het meubilair tegen stootje kunnen. Ons assortiment aan schoolmeubelen bestaat dan ook uit schooltafels- en stoelen van solide materiaal maar wel met trendy kleuren. Zowel voor klaslokalen als de kantine en overblijfruimte. In scholen worden meubels vaak verplaatst, ook daar is rekening mee gehouden in ons assortiment. Wij denken dan ook graag met u mee om samen naar oplossingen te zoeken voor een unieke inrichting van uw school.

Schoolmeubelen

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Speciale wensen? Geen probleem!

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

DUURZAAM

Wij weten als geen wat hufterproofmeubelen zijn. De verwachte levensduur van schoolmeubilair is vaak 20 jaar maar in de realiteit gaat het meubilair 10 jaar mee. Kortom, voor uw school zijn trendy maar vooral degelijke schoolmeubelen nodig om een zolang mogelijke duurzaamheid te garanderen.

De stapelstoel

Voor in kantines én lokalen

Bekijk in onze webshop deze ideale stapelstoel voor scholen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

schoolinrichting

SCHOOLINRICHTING

Wanneer u uw schoolinrichting gaat vernieuwen of aanvullen bent u ongetwijfeld niet alleen op zoek naar tafels en stoelen. Daarom gaan samen met u op zoek naar meubilair die zorgen voor de aankleding van de school. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een oog voor detail het verschil maakt.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.