Sportkantines en bestuurskamers

De inrichting van een sportkantine moet hufterproof en vaak met kleuraccenten van de club ingericht worden. Maar sfeer in de kantine staat voorop. Het moet voor leden voelen als een tweede thuis.

THUIS OP DE CLUB

Een sfeervolle inrichting van uw sportkantine of bestuurskamer draagt bij aan de gezelligheid op uw club. Maar het komt bijvoorbeeld ook de uitstraling naar sponsoren ten goede. Bovendien zorgt een gezellige sportkantine ook voor een hogere omzet.

In de bestuurskamer van uw sportclub wilt u graag een representatieve uitstraling creeren. Niet alleen voor sponsoren, maar ook voor het ontvangen uitspelende teams, scheidsrechters en vele andere bezoekers die wekelijks of soms zelfs dagelijks uw sportclub bezoeken.

Webshop

Stel zelf eenvoudig een inrichting samen

In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Offerte op maat

Speciale wensen? Geen probleem!

De Novion Projectinrichters denken graag met u mee om samen tot een goed projectplan te komen. Daarvoor komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

 

KLEINE STAPPEN, GROTE SPRONGEN

De meeste sportverenigingen vervangen het meubilair van de kantine of bestuurskamer niet iedere 5 jaar. Dat is veel te kostbaar. Degelijke stoelen, sterke barkrukken, robuuste tafels en andere meubels moeten tegen een stootje kunnen. Ook wordt er regelmatig geknoeid dus van een omgevallen kop koffie moet er niet direct schade optreden aan het meubilair. Ondanks deze kwaliteitseisen kan Novion ervoor zorgen dat je met een kleine investering een grote sprong kunt maken. Zo’n kwaliteitsimpuls van uw clubhuis zal zichtbaar zorgen voor een goede sfeer binnen uw club!

Clubhuis vernieuwen

In de kleuren van uw club!

Op zoek naar duurzame en trendy meubels in de kleuren van uw club? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

WERKWIJZE

Wilt u graag compleet ontzorgt worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers. Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.